GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Nové ARO AMC pro SDH Jirkov

24. 10. 2005

Možná si ještě pamatujete na aktualitu ze 4.8.2005 - "ARO - AMC 328TD pro SDH Jirkov" ve které jsme Vás informovali o předání nového vozu ARO AMC pro potřeby hasičů města Jirkova. Bohužel tento vůz se stal účastníkem tragické dopravní nehody...

Tragické proto, protože druhý z účastníků této dopravní nehody, který ji mimochodem svojí rychlou jízdou na mokré vozovce za hustého deště zavinil (závěr Policie ČR), řidič modrého Citroenu Xsara, bohužel tuto nehodu nepřežil. Posádka vozu ARO naštěstí náraz vozu Citroen, který se na vodě "roztočil" v rychlosti zhruba 150 km/h, přežila. Vozidlo, ale bohužel nikoliv...

Naše firma na tuto skutečnost okamžitě zareagovala a do měsíce od objednání připravila nové vozidlo ARO AMC 328TD MAXI, které dnes předala zástupcům jirkovských hasičů.

Nové vozidlo je ještě lepší než původní, protože bylo kompletováno s přihlédnutím k připomínkám na které upozorňovali členové hasičského sboru při provozování prvního vozidla.

Mnoho šťastných kilometrů bez nehod přejeme profesionálním řidičům SDH Jirkov při výkonu jejich nelehké služby obyvatelům města Jirkova a okolí.


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com