GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Rozšiřujeme nabídku...

25. 11. 2005

V rámci dodávky dalšího vozidla GAZelle 27057 KOMBI 4x4 pro Lesy hlavního města Prahy vznikl doplňkově požadavek na dodání nákladního přívěsu do celkové hmotnosti 2,5t. Vzhledem k tomu, že se podobné poptávky množí, dohodla se naše firma s českým výrobcem přívěsů - firmou AGADOS s.r.o. na prodeji kompletního sortimentu této firmy naší společností.

Prvním, dnes předaným, přívěsem je model ADAM SPECIÁL. Přívěs ADAM SPECIÁL je dvouosý, má celkovou hmotnost 2,5t., podlahu z voděvzdorné překližky vybavenou kotevními úchyty. Celá ložná plocha se hydraulicky zvedá pomocí jednoduchého mechanického čerpadla. Zadní bočnice je sklopná a slouží jako nájezd. Díky této vlastnosti mohou na přívěs najíždět vozidla s různými rozchody kol. Přívěs je samozřejmě vybaven mechnickým navijákem, sadou zakládacích klínů a rezervním kolem.

Další sortiment přívěsů, který si můžete samozřejmě objednat u naší firmy a to jak v rámci objednávky některého z námi dodávaných vozidel značek ARO, GAZ, UAZ či HONKER, tak i samostatně naleznete prozatím na internetové stránce výrobce www.agados.cz . V budoucnu se objeví přehled kompletní žady přívěsů zn. AGADOS i na našich stránkách.

Michal Hodík

Jednatel společnosti


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com