GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

I červená GAZelle moc sluší...

01. 12. 2005

Ke stávajícím barevným provedením vozidel GAZelle - bílá, modrá - "Baltika", modro-fialová - "Junior", vínová - "Granat" a žlutá - "Zlatě-žlutá" se nedávno přidala také barva červená - "Malva".  A právě v tomto zcela jistě zajímavém barevném provedení, které je nezaměnitelné s červeným barevným provedením vozidel konkurence, naše firma dnes předala do užívání firmě Revis-elektro vozidlo GAZelle 330273 TS 4x4.

Jedná se o podvozek s dvojitou šestimístnou kabinou se stálým pohonem obou náprav (4x4), uzávěrkou mezinápravového diferenciálu a přídavnou redukční převodovkou, osazený třístranným sklápěčem s AL bočnicemi a plachtou.

Toto provedení je zákazníky stále více oblíbené, protože v sobě kombinuje možnost převozu až šesti členů posádky (např. montážní čety), nákladu pod plachtou či sypkého materiálu na sklápěčce a to vše i do těžko dostupných míst v terénu. Díky oběma tuhým stále poháněným nápravám, které jsou odpruženy listovými péry, zadní nápravě s dvojitou montáží a výkonnému turbodieselovému motoru (ANDORIA EURO3 75kW/235Nm, obsah 2417 ccm) se z vozidla GAZelle 330273 TS 4x4 ten správný pomocník pro každodenní práci v terénu i na silnici.


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com