GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Nic není nemožné...

23. 01. 2006

tak právě toto heslo hlásala jedna světová firma ve své reklamě. My jsme si však toto heslo vzali za své a každý nápad či požadavek našich zákazníků je pro nás velikou výzvou. Jednou z takových výzev byl i požadavek na výrobu jednoramenného nosiče kontejnerů na podvozku vozidla GAZ - GAZelle s pohonem 4x4.

Vzhledem ke specifickým požadavkům zákazníka byla z nepřeberného množství variant podvozku GAZ - GAZelle vybrána verze 33027 AMC s připojitelným pohonem 4x4 (přídavná převodovka PRAGA - AUVERLAND) s volnoběžnými náboji předních kol od brazilské firmy AVM osazená silnější verzí motoru ANDORIA 75kW/235Nm s intercoolerem značky IVECO. Tento podvozek s celkovou hmotností 3500 Kg s dvojmontáží na zadní nápravě se jeví jako ideální právě pro plánovaný smíšený provoz vozidla i zvolený typ nástavby.

Právě na tomto podvozku u kterého byl, vzhledem ke specifickému typu nástavby, změněn rozvor z původních 2.900 mm na 3.100 mm, byla namontována nástavba typu jednoramenný nosič kontejnerů NK2800 schopná manipulace s kontejnerem do maximální hmotnosti 3 tuny. Tato nástavba může pracovat v různých režimech buď jako klasický valník, nosič kontejnerů nebo jednostranný sklápěč.

Takto specifická nástavba si samozřejmě zasloužila i zcela speciální typ kontejneru. Na přání zákazníka a dle jeho představ byl zhotoven kontejner, který pokud je naložen na vozidle funguje jako klasický valník, který má 3 jednoduše sklopitelné bočnice a popřípadě i jako jednostranný sklápěč s dolním vyklápěním zadní bočnice. Samozřejmě v první řadě se ale jedná o velkoobjemový kontejner, který má dvě úrovně bočnic a to samostatně sklopitelné.

Celou tuto "parádu" pak již pouze doplňují položky příplatkové výbavy typu: automatické rozsvěcení hlavních světlometů, centrální zamykání na dálkové ovládání s imobilizérem, autorádio s CD/WMA/MP3 přehrávačem, přední ochranný rám vč. ochranných mřížek předních i zadních světlometů, zimní pneumatiky BRIDGESTONE na speciálních lakovaných discích, tažné zařízení na 2,5 tuny a mnohé další...

Novému majiteli, který si dnes v naší provozovně ve Vestci převzal toto vozidlo, přejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod.

Tým pracovníků společnosti GAZ AUTO PRAHA, s.r.o., pro které opravdu není nic nemožné...


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com