GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Výstava AUTO PRAHA 2006

18. 04. 2006

Od 20. do 23.4.2006 proběhne na Pražském výstavním areálu PVA LETŇANY již 10. ročník výstavy AUTO PRAHA, které se zůčastní také naše firma a na kterou si Vás tímto dovolujeme pozvat.

Návštěvníkům motoristické výstavy AUTO PRAHA 2006 se představí většina známých i méně známých značek osobních, užitkových i nákladních automobilů a samozřejmě motocyklů. Řada automobilek zde představí své nové modely. Mezi nejzajímavější novinky nepochybně patří pražská výstavní premiéra nového modelu domácí automobilky Škoda Roomster. Z produkce zahraničních automobilek se v pražské výstavní premiéře představí například Chevrolet Spark a Aveo, Opel Astra GTC a Zafira, Fiat Punto, exklusivní sportovní vůz Ford MUSTANG, Hyundai Santa Fe a Accent, Toyota RAV 4 a Yaris, Kia Rio a Magnetis nebo Nissan Note

NAše společnost představí na této výstavě společně s firmou AUTO MAX široké veřejnosti v premiéře nový model automobilky GAZ s označením Valdaj a také na českém trhu již dobře známé automobily modelové řady GAZelle. K vidění budou vozidla GAZ - VALDAJ a GAZ - GAZelle v různých provedeních od podvozků, valníků a kontejnerových nosičů až po speciální hasičské automobily či furgony s připojitelným pohonem obou náprav.

Ve společné expozici se také představí vozidla UAZ AMC PATRIOT, ARO AMC či HONKER.

Na Vaši účast se těší kolektiv společnosti GAZ AUTO PRAHA


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com