GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Expedice Ukrajina 2006

06. 10. 2006

V rámci testování první fáze úprav našeho "servisně - služebně - expedičního speciálu" GAZ AMC -27057 KOMBI GAZelle 4x4 jsme vyrazili společně s vozem GAZ AMC 27057 KOMBI GAZelle 4x4 kladenského GAZELA EXPEDITION TEAMu na mini-expedici na Ukrajinu.   

V první části cesty jsme se zaměřili na testování rychlosti, spotřeby a jízdního komfortu vozidel GAZelle s odpojitelným pohonem 4x4 a proto byla zvolena cesta na Ukrajinu přes Brno - Bratislavu - Budapešť - Užgorod, tj. cesta s převahou jízdy po dálnici. Naše vozidlo je vybaveno hl. převodem 5,125 - vozidlo GAZELA EXPEDITION TEAMu má rychlejší diferenciály s hl. převodem 4,556 což se projevovalo ve vyšší cestovní rychlosti vozu GAZELA EXPEDITION TEAMu na dálnici z kopce a na rovině. Naše GAZelle oproti tomu jela konstantní rychlostí cca. 110 km/h kopec - nekopec.

Druhá část testování již probíhala na Ukrajině v oblasti Národního parku Siněvir, kde se ke slovu dostaly naše terénní pneumatiky, pohon 4x4 či pevnostní nárazník s navijákem.

Celkově se mini-expedice vydařila a již dnes je v plánu další - tentokráte na sněhu - věnovaná testování naší nové uzávěrky zadního diferenciálu.

Za posádku vozu GAZ AUTO PRAHA - Jirka Kaftan


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (23%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com