GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Zveme Vás na AUTOSHOW 2010 !

20. 10. 2010

Vážení návštěvníci našich internetových stránek a příznivci vozidel GAZ, UAZ, DFM a LADA - dovolte nám pozvat Vás na letošní ročník výstavy AUTOSHOW 2010 na výstavišti v Praze - Holešovicích. Na našem stánku, který naleznete před hlavním vstupem do Průmyslového paláce na venkovní ploše naleznete mnoho zajímavých novinek, například:

V české výstavní premiéře představíme novou generaci vozidel GAZ - GAZelle s přídomkem BUSSINES. Jedná se o zcela přepracovanou verzi v České republice oblíbeného užitkového vozidla s pohonem 4x2 i 4x4.

Novinkou jsou také vozidla UAZ s novým vznětovým přeplňovaným motorem IVECO F1A o obsahu 2,3L se systémem vstřikování nafty common rail.

Díky spolupráci s německým dovozcem vozidel LADA Vám jako první v ČR představíme pětidvéřové provedení vozidla LADA - NIVA, které by se mělo od začátku příštího roku prodávat i na českém trhu.

Samozřejmostí bude i představení vozidel DONG - FENG ve stávajícím modelovém provedení pro konec letošního a začátek příštího roku.

Na vaši účast se těší tým spolupracovníků společnosti GAZ AUTO PRAHA, který Vám bude po celou dobu výstavy k dispozici a podrobně zodpoví vaše případné dotazy k vozidlům námi nabízených značek.


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com