GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

NOVINKA! GAZ - ERMAK

10. 10. 2011

"GAZ Group" představuje novou řadu vozidel pro zemědělské účely  GAZ - "Ermak". Na XIII ruské agrární výstavě "Zlatý podzim" GAZ "GAZ Group" poprvé představil novou řadu vozidel pro zemědělské účely o celkové hmotnosti 3,5 až 6 tun. Rodina automobilů "Ermak" je navržena s ohledem na zvláštní požadavky pro silniční dopravu ve venkovských oblastech a v zemědělství.

Hlavní důraz při vývoji automobilu byl kladen na  dobré jízdní vlastnosti v terénu a na nesoudržných půdách, které je dosaženo vysokou světlou výškou a optimálním rozložením hmotnosti na nápravy. Kola o větším průměru a větším profilu přispívají k zachování ornice. Převodovka umožňuje stabilní pohyb na technologické rychlosti 3-4 km / h.

Zvláštní pozornost byla věnována zajištění pohodlí řidiče a cestujících. vozy jsou vybaveny pohodlnou třímístnou kabinou s klimatizací, odpruženou sedačkou řidiče,  nastavitelnou polohou volantu ve dvou směrech, převodovkou ZF s řadící pákou typu joystick na palubní desce a PTO pro pohánění přídavných hydraulických systémů od převodového ústrojí vozidla..

Rrodina automobilů "Ermak" je vyrobena s použitím agregátů z vozu GAZ - VALDAJ. Vysoká pevnost rámu a podvozku, zvyšuje spolehlivost provozu vozidel mimo veřejné komunikace - v terénu. Konstrukce rámu rovněž umožňuje snadno instalovat libovolné nástavby a doplňky pro zemědělské účely. Základní sada nástaveb obsahuje mimo jiné valník, třístranný sklápěč, cistrny na vodu a mléko,  jeřáb a také nástavby pro přepravu krmiv, dodávky minerálních a organických hnojiv, semen obilnin a podobně. Možná je i instalace dalších verzí nástaveb dle požadavků a  potřeb zemědělských podniků.

Na dnešní den rodina zemědělských automobilů GAZ zahrnuje následující modely:

"Ermak" celková hmotnost 3,5 tuny, 4x2
Lehké užitkové automobily určené pro použití v roli osobní dopravy pro malé a střední podniky ve venkovských oblastech, a to především - na farmách a soukromých zemědělských hospodářstvích. Motor: diesel, CumminsISF2, 8.


"Ermak" celková hmotnost 6 tun, 4x2
Nákladní automobily určené pro široké spektrum přepravy a práci ve velkých a středních zemědělských podnicích a farmách. Motor: diesel, Cummins 3,8 ISF.


"Ermak" celková hmotnost 6 tun, 4x4
Terénní vozidla určená pro práci ve velkých a středních zemědělských podnicích a farmách. Může pracovat ve spojení s dalšími zemědělskými stroji a agregáty.

Systém připojitelného pohonu všech kol s redukční převodovkou a uzávěrkou diferenciálu na zadní nápravě poskytuje vynikající výkon v terénu a umožňuje používání automobilů i v oblastech s měkkou půdou. V autě je namontován měřící přístroj k vážení nákladu vozu s datovým výstupem v kabině řidiče. Motor: diesel, Cummins 3,8 ISF.

Výhody řešení zvaného GAZ - ERMAK:

Využívání společných dílů a komponentů pro vozy rodiny "Ermak" dovoluje minimalizovat náklady zemědělských podniků pro údržbu vozového parku.

Stroje byly vyvinuty ve spolupráci s příslušnými orgány Ruské akademie zemědělských věd - Moskevské státní univerzity  V.P. Goryačkina na základě důkladné studie potřeb zemědělských podniků.

Výstava představuje prototypy, které jsou ve stavu co nejblíže k budoucím výrobkům. Po skončení výstavy budou vystavené prototypy vozidel "Ermak", které se objevily na stánku "GAZ Group" odeslány na provozní zkoušky do Vadimirské zkušebny Ruského ministerstva zemědělství.

Komponenty a řešení které jsou dnes použity na řadě zemědělských vozidel "Ermak" budou následně použity při modernizaci celé řady středních nákladních automobilů GAZ.

Zdroj: http://www.gaz.ru/news/news/?id=3947

Další foto zde: http://www.trucksplanet.com/catalog/model.php?id=1470


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (23%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com