GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ Group na výstavě RETTmobil 2014

22. 05. 2014

V německém městě Fulda nedávno proběhla výstava speciálních automobilů určených pro zdravotníky, záchranáře a hasiče RETTmobil 2014. Skupina GAZ Group společně s průmyslovou skupinou SAMOTLOR-NN na této výstavě představila evropským zákazníkům dvě vozidla určená pro zdravotnické organizace. Prvním vozidlem byla novinka - vůz rychlé zdravotnické záchranné služby na podvozku GAZ GAZelle NEXT postavená podle posledních trendů v této oblasti s prostornou skříňovou nástavbou vybavenou tím nejlepším vybavením od předních světových výrobců co potřebuje lékař pro záchranu života u akutně ohrožených na životě pacientů.

Druhým vozidlem, které představila skupina GAZ byl vůz GAZ SOBOL BUSINESS s turbodieselovým motorem plnícím normu EURO 5b+ a vybavený pohonem 4x4 s redukcí a 100% uzávěrkou zadního diferenciálu od americké firmy EATON. Tento speciální automobil ocení záchranáři v těžkodostupných terénech nebo horských oblastech. U pohonu 4x4 mohou volit mezi stálým pohonem 4x4 s mezinápravovým diferenciálem, uzávěrkou mezinápravového diferenciálu a redukcí nebo připojitelným pohonem 4x4 s redukcí. Druhý jmenovaný pohon je pak vždy kombinován s novými kardany SPICER DANA s homokinetickými klouby, které snižují vibrace od rotujících kardanů a zvyšují komfort přepravy pacienta na pevném povrchu silnice.

Jak ukazují první výsledky jednání již během výstavy, návštěvníky výstavy vozidla GAZ velice zaujala a to hlavně díky nižším cenám oproti srovnatelným konkurenčním vozidlům.

 


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com