GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

První vozidlo nové generace GAZ - GAZelle NEXT předáno

05. 01. 2015

Naše společnost předala prvnímu zákazníkovi v České republice první vozidlo nové generace modelové řady GAZ - GAZelle. Jedná se o nový model GAZ - A21R22 GAZelle NEXT s pohodlnou třímístnou kabinou a standardním rozvorem. Vůz pohání moderní vznětový přeplňovaný motor CUMMINS ISF2.8 s filtrem pevných částic. Poháněna je standardně zadní náprava, která je osazena i 100% uzávěrkou zadního diferenciálu od americké firmy EATON. Vůz dostal novou rozšířenou a prodlouženou valníkovou nástavbu GAZ s hliníkovými bočnicemi a překližkovou protiskluzovou podlahou.

Nová generace dostala modernizovaný podvozek. Přední náprava má nově nezávislé zavěšení s vinutými pružinami a stabilizátorem. Stabilizátor je na přání také na zadní nápravě. Nové je i řízení od firmy ZF z Německa - jedná se o hřebenové řízení s posilovačem účinku.

Největší modernizace se ale dotkla kabiny vozidla - nové je vše kromě páček pod volantem a rádia :-)

Moderní sedadlo řidiče od německé firmy ISRI poskytuje možnost nastavení snad ve všech směrech, nastavitelnou bederní i loketní opěrku a možnost zapnout si i elektrické vyhřívání sedáku sedadla.

Kabina je jedním slovem obrovská. Poskytuje obrovské množství místa pro posádku ve všech směrech. V nové palubní desce je nespočet odkládacích prostorů jak na dokumenty, kelímky s nápoji tak i na menší a větší lahve s pitím.

Na přístrojovém štítu nově přibyl i palubní počítač ze kterého lze vyčíst mimo jiné okamžitou či průměrnou spotřebu, dojezd na zbytek paliva v nádrži, dobu jízdy nebo průměrnou dosaženou rychlost jízdy a podobně

Stávající majitelé starší generace vozidel GAZ - GAZelle (CLASSIC a BUSINESS) zajisté ocení to, že se nově rozsvítí vnitřní osvětlení po otevření dveří ( při opuštění vozidla ještě chvíli svítí a pak postupně pohasne) nebo že je nyní povinná výbava vozidla uložena ve schránkách ve stupíncích kabiny a ne pod sedadlem spolujezdce jako dříve.

Předané vozidlo mělo na přání zákazníka i další prvky komfortní a bezpečností výbavy jako například ABS poslední generace s funkcí EBD, tempomat, autorádio s ovládáním na volantu, elektricky ovládaná okna dveří, elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná vnější zrcátka, přední světla do mlhy, světla pro denní svícení a mnohé další.

Dle slov zákazníka je tato generace modelu GAZelle plně srovnatelná se západní konkurencí, vozidla které také provozuje. Naopak předčí tuto konkurenci díky zachování rámové konstrukce podvozku s nápravami snášejícími velké zatížení.

I tomuto našemu zákazníkovi přejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod s vozidlem značky GAZ.

 

-ICE-


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com