GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ - 27057K DA12-L2R pro JSDH Znojmo - Mramotice

11. 12. 2015

 Dnes si převzali zástupci města Znojmo nový dopravní zásahový automobil GAZ - 27057 KOMBI GAZelle BUSINESS 4x4 v provedení DA12-L2R pro Jednotku dobrovolných hasičů městské části Znojmo - Mramotice kategorie JPO V. Vůz se stálým pohonem 4x4 s redukcí a uzávěrkou mezinápravového i zadního diferenciálu byl přestavěn dle požadavků jednotky. Na vozidle jsou dvě výsuvné rolety na levé straně pod kterými jsou prostory pro hadice typu "B" a "C", místo pro motorovou pilu nebo přístup k elektrocentrále HERON. V zadní části je přístup k výsuvu pro motorovou stříkačku TOHATSU, kalové a plovoucí čerpadlo a další součásti výbavy vozu. 

 Na střeše je speciální střešní nosič s držákem savic a nastavovacího žebříku. Vůz je vybaven výstražným světelným a zvukovým zařízením se zábleskovou majákovou rampou, predátory v masce a zadním zábleskovým majákem. Okolí vozidla osvětluje řada LED pracovních světel ovládaných z místa řidiče. Ve vozidle je samozřejmě vozidlová radiostanice pro komunikaci v rámci IZS a řada dalšího vybavení jako je tažné zařízení, žebřík pro výstup na střechu, autorádio s CD/MP3/USB a ovládáním na volantu a mnohé další.

I tomuto našemu zákazníkovi přejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod s vozidlem GAZ a to jak na silnici, tak i v terénu, kam bezesporu patří.

 

-ICE-


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (23%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com