GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ A21R22 GAZelle NEXT S3 pro Chmelařství, družstvo Žatec

22. 06. 2016

 Již deset let provozuje náš zákazník Chmelařství, družstvo Žatec vůz GAZ - 3302 GAZelle s nástavbou typu třístranný sklápěč a letos se rozhodnul tento stále funkční, ale již morálně zastaralý vůz vyměnit za nový. Po zkušenostech s prvním vozem GAZelle padlo rozhodnutí nahradit jej opět vozidlem značky GAZ modelové řady GAZelle, ale tentokráte již nové řady GAZ A21R22 GAZelle NEXT. Nový vůz má stejně jako původní nástavbu typu třístranný sklápěč, tažné zařízení a pohon zadní nápravy. Nový vůz pohání moderní přeplňovaný vznětový čtyřválec CUMMINS ISF2.8 plnící normu EURO 5 b+

 Na přání zákazníka je vůz vybaven mimo jiné 100% uzávěrkou zadního diferenciálu EATON, vyhřívaným sedadlem řidiče s nastavitelnou loketní opěrkou, elektricky ovládanými okny dveří kabiny, elektricky nastavitelnými vnějšími zpětnými zrcátky, autorádiem s CD/MP3/USB a ovládáním na volantu, determálními tónovanými skly kabiny, ABS s EBD, stabilizátorem na přední i zadní nápravě a řadou dalších prvků komfortní a bezpečnostní výbavy.

Nový vůz má na rozdíl od původního vozu GAZelle nezávislé zavěšení kol přední nápravy s odpružením vinutými pružinami místo původních listových per. Řízení je nové hřebenové s posilovačem účinku od firmy ZF. Přední náprava se posunula více dopředu a tím se prodloužil rozvor náprav a zvětšilo místo pro nohy řidiče v kabině. Všechny tyto změny přispěly ke zvýšení komfortu při jízdě jak s prázdným tak i plně naloženým sklápěčem.

I tomuto našemu zákazníkovi přejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod.

 

-ICE-


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com