GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ - 330273 GAZelle 4x4 pro Rybářství Kardašova Řečice s.r.o.

06. 09. 2017

Dnes si zástupci Rybářství Kardašova Řečice s.r.o. převzali další z nových vozidel GAZ, která postupně nahradí dosluhující vozidla stejné značky provozovaná posledních téměř 10 let. V tomto případě se jednalo o prodlouženou verzi GAZ - 330273 GAZelle BUSINESS 4x4 s motorem CUMMINS ISF2.8, šestimístnou kabinou, tichou verzí stálého pohonu 4x4 s mezinápravovým diferenciálem, uzávěrkou mezinápravového diferenciálu a redukcí v kombinaci s kardany s homokinetickými klouby od firmy SPICER DANA (USA). Tento podvozek byl na přání zákazníka osazen třístranným sklápěčem od firmy ELTRANS Liberec s.r.o.

Vůz byl dále na přání zákazníka vybaven také předním pevnostním nárazníkem s místem pro montáž navijáku, zvýšeným sáním motoru společně s přípravou pro brodění, 100% uzávěrkou zadního diferenciálu EATON (USA), tažným zařízením na 2500/750 kg typu ISO50, a měchy na zadní nápravě s možností ovládání tlaku v nich z místa řidiče. 

Vůz dostal ve výrobě nový typ palubní desky s novou přístrojovou deskou od GAZelle NEXT s palubním počítačem. V nové palubní desce je také umístěno nové multimediální centrum se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou, které kromě reprodukce rádia, MP3, videa a podobně umí zobrazit také informace ze zadní parkovací kamery nebo navigace. Součástí je také BT hands free s možností automatického přijmutí příchozího hovoru nebo automatického propojení s telefonem po usednutí do vozu.

 

I tomuto našemu zákazníkovi přejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod

-ICE-


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (23%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com