GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ - 27057 DA-L2Z pro JSDH Kříše

28. 12. 2017

Ke konci roku jsme stihli předat několik nových vozidel také jednotkám sborů dobrovolných hasičů. Bohužel některé vozy se již nestihli a budou předány na začátku příštího roku. Jedním z předaných vozů byl i vůz GAZ - 27057 GAZelle 4x4 v provedení DA-L2Z pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů Kříše, obec Břasy, který nahradí dosluhující vůz AVIA A31. Vůz byl dodán v soupravě s přívěsným vozíkem PMS-8 na podvozku od firmy VEZEKO. Vůz GAZelle pohání osvědčený motor CUMMINS ISF2.8 v kombinaci s připojitelným pohonem 4x4 s redukcí a uzávěrkou zadního diferenciálu. 

Kompletní popis dodané soupravy by vydal na několik stran - proto dodejme, že vůz byl postaven dle představ a požadavků členů sboru resp. jednotky SDH Kříše kategorie JPO V., kterým tímto přejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod jak na silnici, tak i v terénu a zároveň hodně štěstí a vždy bezpečný návrat od zásahů v novém roce 2018.

Kompletní fotogalerii tohoto vozu, stajně jako ostatních vozidel z našich aktualit, naleznete na našem profilu v sociální síti FACEBOOK: https://www.facebook.com/gaz.cz/ 

 

-ICE-


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (23%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com