GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ 33027 GAZelle 4x4 pro INREKA PLOŠINY SERVIS, s.r.o.

13. 08. 2021

Naše společnost dodala již pátý podvozek pro společnost INREKA PLOŠINY SERVIS, s.r.o. pro montáž nástaveb typu montážní plošina a následnou dodávku konečnému zákazníkovi. Stejně jako v předešlých případech i tento podvozek byl na přání vybaven nejen pohonem 4x4 s redukcí a uzávěrkou zadního diferenciálu nebo pohonem pro čerpadlo hydrauliky s vývodem z hlavní převodovky (PTO), ale i celou řadou dalších doplňků z katalogu příplatkové výbavy.

Již se stává standardem výbava typu centrální zamykání, elektricky ovládaná okna nebo multimediální centrum se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou s možností připojení mobilního telefonu v režimu bluetooth s ovládáním tlačítky na volantu.

Všechny vozy určené pro prodej v EU plní emisní limity EURO 6, jsou vybaveny již v základní výbavě bezpečnostními asistenty typu ABS nebo EBD. U vozů pro společnost INREKA PLOŠINY SERVIS, s.r.o. jsou pak navíc na přání zesilována listová pera zadní nápravy, instalován stabilizátor na zadní nápravu, standardní ruské pneumatiky vyměněny za terénní pneumatiky známé firmy MICHELIN nebo provedena dodatečná antikorozní úprava celého podvozku.


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (23%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com